Championatet över, nu börjar dressyrträningen på allvar!

Det var en jobbig men rolig helg i Halmstad när Region Syd P.R.E. arrangerade championatet "Campeonato de Primavera". Jag och Altiva åkte ner tidigt på lördag morgon. Vi träffade en hel del gamla bekanta från P.R.E-folket, jätteroligt! Mari visade Altiva och hon fick en andraplacering med 85,0 poäng. Domarna drog en hel del poäng på hennes överlinje, hon är dels lite svag i ryggen, dels lite överbyggd då hon fortfarande växer. Däremot fick hon Muy bueno på bl.a. huvud, hals, bogen och bålen samt inte minst rastypen!

Jag åkte hem lördag kväll med en otroligt huvudvärk, migränen slog till igen.... Åkte tillbaka tidigt på söndag morgon och fick vara med och tävla om championtitlarna under eftermiddagen. Inte för att vi hade någon chans, men det är ju ändå roligt att vara med! Bilder och filmer från championatet finns på www.hastutstallningar.se

I tisdags började vi dressyrträningen för Mari ute i Björkekulla. Nu ska vi få ordning på ryggen och formen med träning för Mari varannan vecka! Det gick faktiskt bättre än vad jag trott, jag som inte ridit för instruktör på ca 25 år! Lite svårt att hörsamma alla instruktioner kanske, men vi var väldigt nöjda! Ännu mer nöjd var jag när Altiva gick på släpet och stod som ett tänt ljus! Jag har börjat lasta henne ensam och det går klart över förväntan!

Nu ser vi fram emot nästa träning!

4 May 2014

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)